About FogaanDersi الرئيسية

FogaanDersi waa adeeg waxbarasho oo fogaanbarad ah ayna ku diyaarsan yihiin dhammaan casharrada buugaagta manhajka Waxbarashada Qaranka ee dugsiyada Hoose/dhexe iyo Sare.

Kaasoo ay hirgelisay Wasaaradda Waxbarashada, Hiddaha iyo Tacliinta Sare ee Dawladda Federalka Soomaaliya, si ardayda uu ugu xoojiyo waxbarashadiisa haddii ay goobaha waxbarashada furan yihiin ama xiran yihiin.

Adeegani waa lacag la'aan, waxaana ka faaidaysan kara dhamaan ardayda, soomaaliyeed, macallimiinta iyo waalidka meel kasta oo ay ka joogaan daafaha caalamka.

Waxaa maal geliyay:

GPE, EU, UNICEF

----------------------------------------------------------

English

FogaanDersi is an online education platform of the national primary and secondary curriculum, established by Ministry of Education, Culture & Higher Education of Somali Federal Government,

to help the students enhance his study during school closure and beyond.

The online platform is free of charge and can be accessed by the Somali students, teachers and parents wherever they are in the world.

Supported by:

GPE, EU, UNICEF

About ogeysiis الرئيسية

Waxaan ka raaligelinaynaa ardayda qaybta Muuqaalka oo aa soo baxayn, waxaana ku xalindoonaa sida ugu dhaw Insha Allah.
Mahadsanidiin.